joi, 2 octombrie 2014

Una din cele 7 minuni iesene....

Postare in special pentru ieşeni...Pentru că simţeam nevoia de brav justiţiar , cum spun cocalarii, "să-mi aduc aportul" la impresia generală despre minunăţia de cladire nouă unde se face dreptate...sau cel puţin aşa sperăm cu toţii...Concluziile primei săptamâni de acomodare ar fi următoarele:
-Avem un singur arhitect destoinic în tot oraşul! Cel care a gândit Palatul Justiţiei sigur e acelasi care a greşit si vestitul proiect al pasajului subteran prin care nu pot trece 2 autobuze unul pe langa celălalt! Altfel nu se explică de ce holurile minunatei cladiri sunt mari , si sălile mici!!!! Doar dacă l-a păcălit careva că o sa stăm cuminţi la coadă afară , ca pe timpul comunismului, şi intrăm în sală unul câte unul, în şir indian, când se strigă catalogul!
-Înainte de împărţirea etajelor, s-a făcut un sondaj nutriţionist, şi concluzia a fost tendinţa de obezitate a popupaţiei din mediul juridic! Altfel nu se explică de ce am fi nevoiţi zilnic să urcăm pe scări până la etajul 4! Sălile de fitness ar fi invidioase! Ce ofertă de abonament e mai avantajoasă decât o gâfâială moca, pe scări, pe tocuri , cu halatul negru şi cu hârţoagele în braţe ?Iarna o să plusăm cu cojoacele!Yuhuu! Abia aştept!Şi nu, nu cred in minunea cu liftul!Şi oricum orice munune durează maxim 3 zile! De luni, o să fim toţi nişte fotomodeli!!
-Cel care a împărţit sălile pe etaje ori era fumat, ori a mers pe urmele unui câine orb, ori a dat cu zarul şi asta ne-a rezervat karma...atfel nu se explica de ce, ca să-ţi găseşti sala, trebuie sa parcurgi un periplu interesant de minim jumătate de oră, printre holuri, scări, alte holuri, bude , birouri şi alte asemenea...
-Am înţeles rostul fântânilor din faţa clădirii....e nevoie de apă rece ca să te dezmeticeşti dimineaţa , înainte să pleci in excursie...
-Cam atât pentru astăzi...revin cu impresii noi...

Niciun comentariu: